30W URI DI BAWAH

Hi semua. Siapa ade experience uri dibawah? Mohon share ape perlu dibuat bagi uri to normal kat ats? Doc kata kalo uri dibawah x boleh bersalin normal. Sblm ni ank 2 sy bersalin normal. Alhamdulillah xde masalah. Skunk dh besar dh pon 7&9 Tahun.

1 Balas

Ade yg ckp suh sujud lama2 bg naik kan uri tu..Sis try lah n doa

5y ago

Klu tme preggy lah bnykkan solat sunat atau yg wajib jgn tgl sb nty nk bersalin rsau jga..Mnta dipermudahkan smuanya..