Uri dibawah

Hi nak tanya lah ada mommies yang pengalamn uri dibawah ? Dapat bersalin normal tak ye ? Ada kemungkinan uri naik balik tak ? Kandungan sekrng dh 29 minggu 5 hari .. ada cara untuk uri naik balik tak ye? Saya jugak ada cysts & gdm mengandung ni #firstmomfirstbaby

1 Balas

banyakkan sujud sis , jdi uri tu ikut baby bergerak . trik nafas ke atas wktu sujud tu

1y ago

insya Allah boleh sis.. sy awal2 pregnancy dulu selalu spotting sbb uri ke bawah. alhamdulillah skrg dah 30 weeks scan blk doctor ckp uri dah naik.. insya Allah sis, jgn berhenti berdoa ya...