Anak lelaki ke perempuan yang ramai? Berapa orang kesemuanya?

Hi semua selamat tengah hari🥰 Jom bersantai tengah hari ini dengan berkenalan dengan pengguna lain 😉 Berapa ramai anak lelaki atau perempuan anda? Berapa jumlah kesemuanya?😇 Orang kata anak ramai ni boleh menjemput rezeki yang lebih kedalam keluarga kita. Betul ke😘 Min ada sorang anak lelaki dan sorang anak perempuan. Ni pon min dah bersyukur sangat ada dua-dua. Jangan lupa bersyukur ya walau berapa pon bilangan anak kita😍

Anak lelaki ke perempuan yang ramai? Berapa orang kesemuanya?
50 Balas

Saye baru mengandung anak pertama sulung x tahu lah anak laki ke atau perempuan yg penting saye bersalin dgn selamat

anak perempuan... perempuan 5orang lelaki sorang now in coming October 2020 insyaallah baby boy🥰

sulung lelaki second lelaki third pempuan, skrg ni tgh prgnant 30week kembar

sulung girl..no.2..no.3..no.4.. lelaki.. dlm perut ni..x pasti lg jantina apa..

2 perempuan 1 lelaki. Kalau ada rezeki, nak tambah lagi 1 lelaki. 😁

Perempuan 3 Lelaki 1 Expecting for a boy..now 2nd trimester 😍😘

sy ada seorang ank perempuan dan seorang lelaki.. alhamdulilah💞

Ketiga - tiganya perempuan. Rezeki yg telah ditetapkan. ❤️

baru sorg je baby boy, semoga ada rezeki nak lg sorg girl plk.

2perempuan 1lelaki InsyaAllah due bulan 17/10/2020 lelaki