Anda yang mana satu?

Hi semua selamat petang🌥 Haah min nak tanya soalan yang min rasa paling susah orang nak mengaku ni😆🤭 Anda yang mana satu ya? Yang berjimat-cermat atau yang suka berbelanja ya 🤔 Susah ni nak jawab lagi-lagi orang perempuan😂

Anda yang mana satu?
122 Balas

suka berbelanja...tp berbelanja mengikut keperluan dan kemampuan🤣🤣😂

Brjimat jika duit makin susut Suka bebelanja jika dah gaji 😂

penjimat... n sy seorg yg kedekut utk diri sendiri ikut situasi... 🤭

Nak bejimat tapi Tak cukup duit la awak ..jadi sya pilih suka berbelanja

suka berjimat 😂 kite nk shopping mall katne byk kn dh ttp awk

Belanja je.. Mana yg perlu.. Sejak ada anak ni. Kemahuan di tapis2

Boleh jd keduanya bergantung pd keadaan, kewangan dan jenis brg.

suka berbelanja barang² keperluan sahaja.

suka berbelanja..biasa abis dkt mkn je😆😆😆😂😂✌

Berbelanja ikut keperluan yg penting cukup mkn pakai...😀