Apa makanan paling sedap negeri anda?

Hi semua selamat petang hujung minggu🥰 Jom petang ni kita share makanan yang sedap-sedap dari negeri masing-masing😋 Min paling sedap nasi ambeng dengan laksa johor🤤

Apa makanan paling sedap negeri anda?
57 Balas

rindunya nak makan mee Bandung Muar... sampai dah 37 weeks 4 hari,tak dapat balik makan...dah pkpb,lagi le...alamatnya tunggu le lepas bersalin...kalau kat penang,nasi kandar Raffi...😋

3y ago

area pulau tikus... berhadapan dengan balai polis pulau tikus

asam pedas melaka ikan pari.. nak yg mak angkat masak kalau org lain msk x sama.. maklum la tauke asam pedas

nasi kerabu,laksa srwk...kek lapis srwk...sdpnya...

laksa sarawak, mi kolok, linut, kek lapis sarawak, 😘😘😘😘

Masak lemak cili api buat pedas2 dpt daging salai ke pun sodap

nasi kndaq..pasemboq..mee sotong..laksa.. byk lgi lah hehe

kinilau & tompe mknn suku bajau suluk

Laksa sarawak, Mee kolo sarawak,ikan terubuk

Nasi ambeng, laksa johor, mee bandung 😋

Coconut shake, keria gula melaka 🌴 🥥