Demam mengigil on off🫠

Hi semua sekarang saya dah 10 minggu tapi demam teruk malam je menggigil sejuk separuh badan tapi kepala panas yang amat.. dah pergi klinik dia kata normal ubat dia bagi pun dah hbis telan masih tak surut demamnya.. bole ke saya terus ke hospital takutlah dahla ni first time pregnant😭 dah masuk 5 hari saya demam malam tak bole tidur langsung🤧🤧

1 Balas

tolong pergi ke hosp segera. macam saya haritu, minggu kedua lepas beranak (czer), saya demam panas sampai 40°. check punya check rupanya selaput uri tertinggal. jd saya sarankan pergila hosp. kita tak tau apa yg berlaku dalam tubuh badan kita.