32week dan demam

Hi, sy skrg 32 week. Demam dah hari kedua. Dah buat covid test, negative. Perlu ke saya g clinic? Sebab sy fikir pergi klinik pun dia bagi ubat je. Tapi badan saya betul betul panas, dah makaj ubat dah tuam kepala, masih lagi panas. Rasa tak bermaya sangat.

2 Balas

Dktr akn bg antibiotics yg sesuai utk ibu mengandung. Sy pun hjung2 demam xkebah.. Pi klinik dpt ubat mcmtu, baru ada improvement.

2y ago

Sabar je la sis. Klu xkebah nti lain pulak effect dia. Better ke klinik saja

Better pergi clinic. Saya pon tengah demam & dr bagi ubat yang orang pregnant boleh makan punya.

2y ago

Hi, saya dah peegi klinik semalam. Sbb tak tahan sgt badan panas smpai ke perut perut panas risau pulak kan. Alhamdulilah, dh makan ubat doc bagi hari ni dah tk demam.