Demam panas

Anak sy dah semggu demam dan batuk kahak ada tak tips nak hilangkan panas badan dia😔 pergi klinik makan ubat pun belum sembuh lagi skrang dah masuk 1 mggu lebih demam dia #firstbaby #firstmom #bantusharing

Demam panasGIF
2 Balas

betul tu, kena gi hospital. Anak saya seminggu demam, last2 bawa kecemasan hospital, terus admit ward. Jangkitan kuman paru2…

12mo ago

insyallah xde apa2. Kita nak anak sihatkan. Tak ada lah sampai tersiksa anak kita setakat cucuk branula & ambil darah. Jangan fikir bukan2

Pergi hospital