Pulihkan demam selain dari makan Panadol

Hi semua, saya terkena hujan 2 hari lepas sekarang ni dah mula nak naik demam panas. Tapi saya baca panadol / paracetamol tak bagus untuk kandungan saya jumpa article tu dari sini juga. Sekarang ni ada tak cara lain yamg boleh kebahkan demam cepat. First time jadi saya tak tahu sangat apa yang boleh dan apa yang tak boleh kalau demam. Minta tolong pada yang arif sangat2 bantu. Terima kasih.

2 Balas

Malam semalam sy p hospital.. doktor bg panadol.. sblm tidur sy telan 2 bjik.. harini demam kebah💪.. Doktor kata x efek baby🤗..

4y ago

alhamdulillah...semoga sis cepat sembuh ye

Sis pergi frmasi n tanya ubat demam yg blh ibu mngandung mkn...