Pregnant ke ? atau tidak ?

hi semua , saya tengah tempoh lewat 5 hari period dan dah test upt naik 2 line tapi samar samar. 2 kali saya test , malam sebelum tidur dan pagi air kencing pertama. keputusannya sama , dua dua naik double line samar samar warna pink nya. saya pernah gugur sekali , jadi dah tak ingat rasa simptom mengandung ni macam mana. tanak berharap lebih lebih , sebab lepas gugur saya gab setahun yang tengah alamai sekarang - lewat haid 5 hari - bahagian perut tak selesa , macam kembung - tiba tiba jadi seorang yang kuat ngantung , rasa nak tido je - penat dan layu .. buat semua benda rasa penat - takde mood - tekak pahit , loya nak muntah tapi tak muntah padangan mommies ? saya jadi tergantung tak bertali , selama ni test upt tak pernah double line. sekarang tiba tiba double line .. nak menangis pon ada .. saya guna dip n tell , ok ke jenama ni ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

6 Balas

jenama dipntell ok.. klu nk kpastian clearblue digital siap bgtw weeks..