Placenta Previa (Uri di bawah)

Hi semua, saya sekarang dah 34 minggu dan uri berada di bawah, 1.7cm dari internal os. Ada mommy alami perkara yang sama? Risau pula huhu #FirstTimeMom #PlacentaPrevia

2 Balas

sama macam saya cuma nak pesan satu je jangan angkat berat dan bedrest banyak² kalau boleh masa sembhayang tu sujud lama² inshallah uri akan naik dgn izin allah sbb saya pun awal. pregnant sampai 30 week uri kat bawah sekarang dan nak masuk 36week 5days uri dah ok dh naik

2y ago

Alhamdulillah, ok saya akan cuba, harap 36 minggu nanti dah normal balik ☺️

sy alami jugak..tp skrg da naik 3.6cm cmtu..jgn angkat berat, jgn buat keje rumah.. bykkan bedrest tau..

2y ago

Ohh cepat juga, saya naik sikit je huhu Ok nanti saya cuba, harap naik normal balik. Aamiin ☺️