2nd trimester tapi masih mabuk

Hi semua, saya sekarang dah 16w+, tapi makan masih muntah.. Loya sepanjang masa kena sentiasa ada Gula Gula. Masih tiada selera dan penat sentiasa. Masa anak pertama Alhamdulillah semua OK walaupun saya PJJ dgn husband. Ada idea macam mana nak bagi lebih bersemangat dan kurang rasa letih tu?

2 Balas

Saya 17w pun sama makan je mesti akan muntah.. Makan elok je xde masalah tp lepastu mesti akan muntah balik. Sbab angin tolak rasanya . Mmg hadap je la😭