Keliru. Kongsi pengalaman please.

Hi semua. Saya nak tanya, saya lewat period dah 16hari, tapi check upt -ve. tadi jumpa dr, dr kata rahim tebal. Sama ada mengandung atau period. Tp dr bagi ubat turun darah. Perlu ke saya makan? Atau tggu next cycle period? Semoga ada rezeki saya. Saya ttc untuk anak kedua.

3 Balas

jangan makan ubat turun darah. member saya ada makan dulu. sbb dia period tak teratur. lepas makan tu dia rasa sakit sangat. masuk toilet jatuh darah seketul. bawak p klinik. rupanya keguguran. sedih sangat. dahla anak pertama. lani dah nak masuk 3tahun. masih tak ada rzeki.

Mcm kes sy dl...2bln btrut buat upt -ve...scan pon kosong...doc bg ubt turun darah...tp sy xmkn..bln k3 sy da start muntah2...skli scan baby da 3bulan..xtaulaa mana dia nyorok...skg ank da 8tahun dahh..

better jgn mkn dlu