Delay period Hi mummy2,ada tak pengalaman delay period 20 hari tapi -ve upt..dah jumpa doctr.

Doktr scan kata rahim tebal nak period tapi tak period lg sampai skrg..ada simptom preggy..period tak teratur.

10 Balas

same jugak penah jadi mcm ni , 2bulan tak period tapi upt naik double line samar sgt , cek doktor dia ckp rahim menebal sama ada pregnant or nak period , tggu punya tunggu turun darah jgk n bulan ni jadi balik upt clear blue still naik line samar tu hmm malas dh nak berharap kalau ade rezeki cepat dpt baby alhamdulillah .

hormon tu sis..sy pn pernah mcmtu..gi scan kt klinik rahim mnebal sbb nk period pstu doc bg ubat untuk period..lps telan ubat tu bru dtg balik period #TAPACTIVEUSER

Hi sis. Cuba sis try chck pki clear blue. Sy pun hmpr 3 minggu pki upt kit biasa msh -ve. Then rasa tk puashti sy pun chck pki clearblue. Kputusn +ve 😊

sy period x tratur jugak,bulan 11 last priod..cek Bulan 1,pregnant 3 mgu🥰.moga Ade rezki sis nti.susah nk direct sebb kite priod x tratur.hihi

kemungkinan perubahan hormon. tp apa2 pun kalau masih x period lagi boleh jumpe doc lagi bgitahu doc masih x period2 lagi.

sy skrang tngh alami..last period 17/1..cek upt 9/3 dua line...11/3 line bawah kabur ..skrang blum cek lgi upt

saya x direct sbab lepas gugur tahun lepas period jadi x teratur,saya check sendiri je

Sy pn pernah macam tu.. 6 bulan x period.. Doc kate hormon x stabil..

issue hormon tu. emosi, pemakanan boleh mempengaruhi jugak.

hormon tu