MAKAN PEDAS

Hi semua. Saya nak tanya.. Saya kerap makan pedas sejak dari awal mengandung smpai skrg kandungan dah 12 weeks. Adakah maknn pedas tu boleh beri kesan negatif pd kandungn saya? Ok ke kalau kerap mkn pedas ni? Sbb saya tak boleh telan kalau mknn xrasa pedas ni.. Selera dia lari nnti ?

2 Balas

Boleh tp dgn kadar berpada. Sy pregnant dulu pun tiap2 hari mkn je ulam cili padi sb husband & anak xmkn pedas 😀 Alhamdulillah spnjg pregnant tu ok je and bby keluar pun ok. Asalkan jgn smp tahap cirit birit or memudaratkan diri sendiri.

5y ago

Allah..yeke...btl2 kuat pedas ni.. Hihi.. Alhmdulillah bby xde apa kn.. Okay insyaAllah, sy ambil pesanan tu.. Terima kasih ya 😊