Kiraan Minggu

Hi semua. Saya nak tanya, kiraan setiap klinik memang berbeza ke? First check up klinik yg sama 10/5 4minggu, harini second check up 10/6 7minggu. Bukan ke patutnya dah 8minggu? Pergi klinik lain doc tu kiraan 2minggu lepas 6minggu, dan masuk minggu ni patutnya 8minggu seperti yang dikira. Dan klinik ni tak dapat dengar bunyi jantung, doc kata takda. Saya pun pelik mana speaker dia, klinik swasta pulak tu. Baru nak dengar jantung anak.

1 Balas

mngkin scan dia xcanggih better repeat klinik lainv https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

Itulaa, tak puas betul rasa. Dahla mahal 😫 kiraan pun lari2 je.