Check up di klinik swasta

hi mommies, ikut kiraan harini dah 7w3d, saya blm buat apa2 checkup lepas upt positive, appt KK bulan 6, perlu ke buat checkup di klinik swasta dulu ? #pleasehelp #1st_pregnacy

2 Balas

Kalau rasa susah hati and rasa lama lagi nak tggu appointment, pergi je sis klinik swasta hehe🥰 untuk confirmkan kandungan. Pastu bru lega and tgu utk next appointment dgn kk🤗

Boleh je nak pergi klinik swasta dulu untuk check dan comfirmkan kandungan. Saya pun buat mcm tu sebelum buat appoinment dgn kk 😊