doc cakap kantung cantik.

hi semua, saya nak tanya ada tak yang penah scan 5week kantung macam ni (tak bulat/cantik) ? 27hb ni saya kena repeat scan dgn doc (7week) Risau sangat.

doc cakap kantung cantik.
14 Balas

hye sy pn 5 mnggu juga.. baru nk g scan.. tkot juga.. doakn ya

tak pernah scan awal sbb suggested utk scan selepas 8w.

kalau kantung xcantik risiko gugur ada. mcm ni contohnya.

1y ago

Tula sy harapkan yg nmpk haritu adalah janin yg masih kecil. Tp cara doctor tu ckp dgn dia sndri susah utk explain buat sy risau. Baik, nnt sy ckp mcm tu. Doakan ye semoga urusan sy dipermudhkn. Semoga doa yg baik2 berbalik pd sis juga 🫰🏻

saya 5week kantung bulat sangat jelas nampak cantik