Badan sejuk awal kehamilan

Hi semua . Saya minggu ke 10 ni . Dah brapa minggu sejuk je badan ni . Lagi2 tapak kaki. Kadang tidur pun x pasang kipas langsung . U all alami x ?

11 Balas

Sma mcm sy hari tu ms awal2 minggu prEggy. Sblm preggy tido mesti kna sexy sbb cpt pns. Bila dh start preggy, Tido pakai stokin, sweatshirt, long pants. Tp lps tu bila dh nk ke 2nd trimester gradually akan rasa mcm biasa semula.. tp dh x sexy la sbb cpt masuk angin lak

Mgkin pembawakan budak kot sis, lain org lain pregnancy journey dia. Apa2 pon jgn mkn makanan yg tajam ye, jgn buat kje berat. Moga dimudahkan segala urusan ye sis🤲🏻❤️

Saya mcm sis. Tak tahan sejuk skg ni, dulu mesti on aircond dgn kipas meja bila tido. Sekarang on kipas je tu pun buka yg pling slow. Kaki cepat sejuk.

Saya alami masa awal kehamilan... mandi malam pun sejukkkkk gigil nipple ngilu (tak nak mandi mlm selalu 😅), keluar bilik air pun sejukkkk

Sy rasa panas jer. pembawaan baby kot. Husband dah mengigil kesejukan dlm selimut tebal, sy x blh pakai selimut lgsg. Rasa rimas and pns😅

mmg cmtu..nnt kandungan dah makin besar,badan selalu panas

saya mcm tu sis, now nk msuk 12 weeks dh bransur kurng

pantang makan nenas ya air kelapa juga jgn minum lagi

sama mcm saya. on kipas no 1 pn da sejukk

Lain org lain ragam. Maybe itu ragam sis