37 weeks

37weeks tp baby dlm keadaan songsang...doc ckp kemungkinan kena czer..dh la ank first...ade x sape2 yg ada pengalaman sama mcm sy....nervous sgt2..?? #firstpregnancy

2 Balas

Sy pun anak first. 39weeks scan kepala bby dah masuk bawah. Pastu scan lagi 40weeks sbp x branak2 lagi 😂 Doc ckp bby songsang. Doc sruh puasa 1 hari. Esoknya bru kna bedah. Sy nak pusing tpi tali pusat bby dah likit 3 kali. Klw czer ni yg pling pnting luka tu kna jaga btul2, pantang btul2.

5y ago

Insyaallah..

Banyakkan sujud & ckp dgn baby, pujuk bby supaya pusing.. amalkan surah maryam & doa nabi yunus..

5y ago

in sha Allah..terima kasih sis..☺