Senggugut boleh hamil?

Hello semua .. saya delay period 9 hari .. cek upt positif . Tapi duk sakit perut mcm senggugut .. ada sapa2 ada pengalaman mcm ni tak? suami outstation .. lagi 2 hri baru balik .. nnti nk p klinik .#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Senggugut boleh hamil?GIF
1 Balas

normal rasa sengugut mcm period di awal kehamilan. Jaga diri, banyakkan rehat, makan asid folic, elakkan stress, jangan buat aktiviti / angkat benda berat ok. 💐

3y ago

🌻