breast dah tak sakit sangat

hi semua saya dah nak masuk second trimester. sekarang 12w5d. start daripada pertengahan 11 weeks tu lagi, saya kurang dah rasa sakit dekat breast. before this memang sakit tak selesa tidur dan faham je sbb hormones. tapi ni dah kurang dah sakit.. risau pulak.. normal ke eh.. huhu.. baca2 selalunya mummies still rasa sakit tu walaupun dah masuk second trimester

5 Balas

sama breast dh tk sakit...dn alahan mcm morning sickness mual muntah still tidak ada...cuma aroma penciuman tu ada sikit² tk boleh hidu bau nasi goreng😂😂

Doctor saya ckp akan rasa kurang sakit bila body kita dah boleh tolerate dengan hormonal changes

Masa first pregnant, satu alahan apa pun tak ada.. breast pun macam biasa je.. Normal tu..

Normal je ni. I takde alahan langsung, sakit breast masa mula2 je & demam.

Normal, syukur