Sakit breast

Hi mummies, normal ke sakit breast masa trimester ketiga? Dulu awal2 dah sakit, ni datang sakit lagi 😩 dahla sebelah kanan je.

2 Balas

sma kak.bru mau tnya ni soalan.pdhl ni ank ke 3😂tpi sya prasan jga sbb susu tngh refill kli.klau ada kwn.kra norml lah kli ya

7d ago

Rasanya normal la kot. Dah hilang sakit 🤧 2hari jugak menahan sakit. Dengan merah2 nya breast sebelah kanan. Tanya nurse pun dia cakap mungkin susu.

saya pun sakit jugak tanya misi mungkin tu susu badan dah nak keluar dah kut perut besar dah kan .

7d ago

Betul tu. Tanya nurse pun dia ckp macam tu. Yg tak tahannya nak tido tak boleh 🤧 mengiring kiri kanan pun sakit. Nasib dah hilang haahah