Pregnant 7w

Hi momies, nak tanya normal ke semasa pregnant ni kadang simtom2 pregnant tu kejap ada kejap takde. Sbg contoh, beberapa hari ni sakit breast and mual2 almost 1week, lps tu second weeks tu macam kurang simtom tu, breast dah tak sakit and mual pun kurang. Just curious and rasa takut juga lah 😥#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Tu biasa sis ..sye mula2 breast sakit mual..Pas Tu kurang xde ape ... Lps Tu msuk 3bulan start balik muntah setiap Kali Lps makan... breast mcm bengkak sakit..Tu biasa mommy... akhirnye bru bulan 25/2/2023 bersalin anak lelaki.. 😀😀jgn risau mommy enjoy Ur pregnancy ❤️❤️❤️

Biasa sis. Saya dulu smpai rasa pelik betul ke aku mengndung ni. Tapi bila scan bby membesar dlm perut. Mmng xdew alahan apa semua. Saya dah 27 week pun xdew simptom pregnt tahu tahu rasa bby tendang and perut besar je

Normal sis. Sy pulak time preggy takde langsung simptom preggy, lagi pelik. Semuanya biasa mcm hari² biasa. Yg beza hanyalah berut membesar

fhm..sy pnh kene..sakit pinggang..tiba2 hilang sakit..overthinking..tp.sbrnnya ok je anak;)

Normal.. sy pun mcm tu.. nanti t2, semua ada balik..

dah scan kt klinik?

1y ago

Dah scan last week, Alhamdulillah semua okay doc cakap. Cuma simtom2 ni kdg ada kdg takde

Normal dear

Normal