16weeks tapi rasa biasa je

Saya dah masuk 16weeks.. tp normal ke belum dapat rasa apa2.. saya agak berisi juga... kadang x rasa mcm mengandung pun ada.. sbb masuk trimester 2 alahan apa semua dah tak ada.. breast pun dah x sakit.. cuma sakit belakang je.. Normal ke?? saya risau sbb first mom😥😥#ingintahu

2 Balas

normal je. kita kena sentiasa positif, kita percaya anak dalam kandungan kita sihat. awak jaga pemakanan, jaga diri, aware kalau ada apa2 spotting atau bleeding, dan jangan skip makan ubat.

4mo ago

Aamiin..❤️❤️

normal awak sy pun dah 16week masih tak rasa pape juga, cuma perut sy dah ketara la buncit², takpe awk yg penting bby dlm kandungan kita sihat² jgn risau yee