Supplement Nak Pregnant

Hi semua, saya dah dua kali keguguran 🥺 7w & 4w. Baru setahun ttc. Boleh suggest tak vitamin or supplement yang okay untuk nak pregnant semula. Thankyou 🫶🏻

11 Balas

saya kawen bulan 11/2022. bulan 2 dh lekat . msa 13w gugur plus saya tkmkn apa apa suplemen termsok folic asid btw gugur abb kantung kosong. gugur bulan 5 .bulan 7lekat blk. lpas pntng gugur trus saya bli folic asid amway dngn bioc amway. alhamdullilah 2bulan lekat blk.