Hilang nafsu selepas bersalin

hi semua. saya baru lepas bersalin dua bulan yang lepas. lepas bersalin ni, saya tak rasa nak manja manja dengan suami. suami nak pegang pegang pun saya tak mau. sebenarnya, saya tak merancang untuk mengandung pun sebelum ni. setiap kali bersama, saya akan double confirm dengan suami "pancut luar kan?" walaupun pakai kondom. tapi kalau dah namanya rezeki, tak tersalah alamat. tolong bagi motivasi sikit.

1 Balas

tu macg Sya sis ,tak ada nafsu slpas barslin ..saya pun tak tahu