Susu badan

Hi semua. Saya baru bersalin 39hari. Tapi susu badan dah kering (ada pun setitik dua aje) sebab bayi di beri susu botol dari awal. Saya pun tak pam susu sebab sakit sangat puting smpi melecet sebelum ni tapi susu tetap sikit. Jadi sekarang saya sekadar bagi bayi ngempeng aje lepas bagi susu botol. Lama lama dah kering susu badan. Ada yang boleh share atau suggest tak cara nak ada susu badan tanpa pam terlalu kerap? And cara perbanyakkan susu.

2 Balas

sis boleh buat power pumping. cara boleh google. pengambilan makanan berkhasiat juga membantu. naikkan mood bg happy. insyallah akan membantu susu meningkat. sis boleh try Innate Lactea, milkbooster campuran kurma merah, longan, barli. insyallah kalau serasi dpt menambahkan susu badan dan mnjadikan susu pekat. boleh whatsapp sy jika berminat 0109268238 - Myra

cuba try nufiya