Muat naik 'Selfie' sebanyak mungkin & Menang!

Hi semua pengguna TAP yang disayangi😍 Jom peluang untuk menang lagi bersama kami dengan hanya muat naik gambar 'Selfie' anda sebanyak mungkin daripada 4 September - 6 September 2020 ! Jangan lupa untuk 'Sertai' di bahagian Pertandingan ya😉 Goodluck semua dan jangan lupa selfie🤳

Muat naik 'Selfie' sebanyak mungkin & Menang!
7 Balas

Nak join jgk lah... Ni nak kena selfie banyak2 la ni. 😍😘

4y ago

Yes mommy! Jangan lupa upload banyak-banyak ya setiap hari😘

Menang apo tak bagitau . Apo lah punya cintest

4y ago

https://community.theasianparent.com/q/terima-kasih-kepada-semua-yang-telah-menyertai-pertandingan-selfie-amp-menan/2991164 ni ya pemenang 😘

.. urrm.. kena amik bnyk selfie lh ni kalau mcmtu. 😂😅

4y ago

Hehe sekali sekala. Kot ada rezeki menang ke kan😘

bila nk umum yg ny admin??xsabar dh nk thu sape pemenang🤭

4y ago

https://community.theasianparent.com/q/terima-kasih-kepada-semua-yang-telah-menyertai-pertandingan-selfie-amp-menan/2991164 ni ya pemenang 😘

Okay, nak sertai 👌🏻👌🏻👍🏻😘

4y ago

Thank you. Kita dah start post gambar selfie 🤭🥰

nk 😊