Jantina bayi mengikut pergerakan bayi dalam kandungan. Betul ke?

Hi semua parents & parents to-be semua😘 Betul ke orang tua-tua kata jantina bayi ni bergantung pada pergerakan bayi sejak dari dalam kandungan lagi🤰🤔 Habis kalau baby yang active sentiasa bergerak merata semua pelusuk perut macam mana ya tak?😆 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Jantina bayi mengikut pergerakan bayi dalam kandungan. Betul ke?
5 Balas

Saya tgh mengandung ank pertama baby girl . Skrg sdh 36 minggu 4 hari . Rasa prgerakan dia active jugak sampai sakit perut saya 🤣🤣

3y ago

Ank kite gurl mmg active dlm perut

Saya prefer tidur belah kiri, baby byk gerak pun belah kiri tapi baby saya Boy 🥲

saya selalu tidur kiri tendangan dibahagian kanan sangat selalu bila check Baby boy

betul kaitu? habis tu kalau anak perempuan mcm Mana pergerakan nyaa

Wow.. Betul ka ni 🤭.. Nice sharing♥️