Kenapa??

Hi semua.. Pagi2 lagi dh sedih baca orang2 yg xnak anak sendiri, buang baby lh, nk gugur lh.. Allah, kita yg ttc ni punya lh berharap nak ada zuriat, yg dorang senang2 je buang2.. Moga ada rezeki saya n suami menimang cahaya mata.. 😭😭

1 Balas

Betul.. Sedih sangat 😭

4y ago

Kan sis.. Allah, sakit hati betul bila baca or watch video psl baby2 yg d buang n d gugurkn.. Kita ikhtiar mcm2 nk dapat little bun at our tummy... Moga kita yg ttc d permudhkn urusan conceive sis.. 🥰