nk tnye sikit lh

Assalam...hai semu..sis nk tnye lh sis dah 18w tp perut mcm x napak yg kite ni hamil...kecik sangat risau lh normel ke tu?

29 Balas

Sy yg preggy no3 ni pun 6bulan bru nmpk skit bby bump.. Tu pun org ckp kecik laa ape laa..org ckp kalo ank da dua tga ni perut cpt nmpk besa, tp stil kecik gakk..huhuu... Scan doc pun doc ckp ok jek..

Knp nk risau? Unless kalau doktor kata kandungan awk bermasalah bru la risau. Selagi doktor xckp pape means ok je kandungan awk tu. 7bulan nnti bru ketara perut tu.

Saya dah 6 bulan baru nampak perut buncit2 sikit sis. Now 32 weeks pun macam 4-5 bulan je. Scan baby 2kg. Sampai orang tak percaya due bulan 12 ni dah hihi

sy 19w5d pon kcik sgt...p g scan Dr kata smua normal..kpla,kaki,tgn,peha,bdn smua normal.as long as normal..no need to worried..Semakkn kepala je😅

InsyaAllah normal je klau nurse n dr masa checkup x ckp apa2x.klau tggi rahim x cukup ke apa mmg diorang alert & akan bgtau 😊

Perut kecik ke bsr tak kesah ibu. Yg pntg baby sihat kat dlm tu. Hehehe jgn pikir bkn bkn. Masa preggy ni lbh kan yg psotif jee.

Normal jer sis kecik . Ad yg 5 6 bulan msih xnmpk . 7 8 baru nmpk . Tkpyh rsau la . Yg pnting masa check up doc ckap ok sdah .

Normal sis. Saya dah 30w baru nampak bump nyaa itu pun comel je,orang lain dah besar membulat. Janji baby sihat kat dalam tu

Normal sis,,y pntg bby dlm prt tu sht,,sy masa mngndng prt sy tak ktara y sy ni mngndng org tgk sy gemuk sj,,

Yg penting baby dlm tu sihat. Jgn risau. Sy 9bulan pon org x nmpk. Kecik sgt.. tp semua nya ok je.