Air keluar Minggu 15

Hi semua, Pagi tadi subuh bangun rasa nak buang air kecil. Masuk bilik air tengok seluar dalam basah, lebih kurang 3/4 bahagian basah. bau dan warna bukan warna air kencing. Tilam pun tak basah. Saya baru nak masuk 16 weeks. Ada tak ibu ibu pernah ada situasi macam ni? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firs1stimemom

2 Balas

segera ke klinik atau hospital. jangan tunggu. bahaya sekiranya air ketuban yg leaking