Air keluar Minggu 15

Hi semua, Pagi tadi subuh bangun rasa nak buang air kecil. Masuk bilik air tengok seluar dalam basah, lebih kurang 3/4 bahagian basah. bau dan warna bukan warna air kencing. Tilam pun tak basah. Saya baru nak masuk 16 weeks. Ada tak ibu ibu pernah ada situasi macam ni? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firs1stimemom

2 Balas

Takut air ketuban leaking. Amat digalakkan untuk check di klinik. Situasi air ketuban leaking ni boleh jadi bahaya.

segera ke klinik atau hospital. jangan tunggu. bahaya sekiranya air ketuban yg leaking