Upt masih samar2

Salam ibu2 ..saya nak tnya normal kh klu upt samar2 sedangkan kita dah cek awal pagi dalam 1 minggu nie ...klu mcm tu upt -ve tau +ve

3 Balas

Waalaikumsalam Puan. Kalau samar2, Inshaa Allah positif. Mgkin usia kandungan masih awal tu. Jaga ja kesihatan baik2.. Kalau tak pun, Puan pegi klinik. Mcm sy pergi klnik walaupun masa tu baru 3 minggu kandungan (ikut dari last hari pertama periode), staff klinik diorang buat balik upt. Alhamdulilah double line, cuma tak strong. Kira masih samar2 masa tu. Nurse pun cakap result positif tapi masih weakly. Start dari situ, tetap makan acid folic. Alhamdulilah skrg dah 4 minggu lebih, double line semakin terang. Puan jaga diri baik2 ya. Kalau tak pasti, refer je kat klinik.☺️ Semoga Allah permudahkan ya. Inshaa Allah Amin.

2y ago

Hi sis. Nk tnya klo yg upt murah kt shopee tu accurate ke x eh?

ᴛᴇsᴛ ʟɢɪ sɪᴍɴɢɢᴜ sɪs .. ᴋᴀʟᴀᴜ sᴛɪʟʟ xᴅᴛɢ ɪɴsʏᴀʟʟᴀʜ ᴀᴅᴀ ʀᴇᴢᴇᴋɪ ᴛᴏ... ᴊɢɴ sᴛʀᴇs2 ᴊᴇ

ᴘᴇʀɪᴏᴅ ᴅʜ ʟᴀᴛᴇ ʙʀᴀᴘᴀ ʜᴀʀɪ sɪs

2y ago

dah 6 hari lewat ...