Lenguh Kaki

Hi semua. Normal ke dah seminggu tiap malam saya rasa lenguh2 kaki? Malam td husband urutkan, lega la kejap. Lepas tu sakit balik dr paha sampai ke hujung kaki. Saya sampai menangis tahan sakit sorang2, tak boleh tido sampai nak subur dah. Btw, saya baru Dpo10, CD29 and ada la mcm2 simptom org mengandung.

2 Balas

Normal. Saya pernh lenguh satu bdn smpai urut pun dh tk rasa apa. Menangis jela smpai ke subuh. Esoknya Alhamdullilah okay dh. Maaf btnya yg kod kod tu apa ye? Dh mcm durian plak😅

Normal.. Sy pun selalu lenguh kaki..