mengharapkan prengrant

hi semua , nk tnya sikit sya dah lmbat period selama 7 hari. pagi tdi check urine naik 1 line. xpa sya positifkan diri mngkin xnmpk lagi..sbb sebelum nie period sya setiap bulan mai period cma bulab nie dah lmbat 7 hari..so hari yg keberapa yg patut sya check urine lagi?? berharap sgt dapat pregnant.

3 Balas

Sama sis..sy pon tiap bulan dtg period cukup cycle. Bulan ni je dh lewat 7 hari. Td cek 1 line 😟. Hope 3 4 hari lg dpt double. Nnt sis update ye..😀

5y ago

xpa sis positifkan diri. Inn sha Allah ada rezeki kita nk preggy.Amin

Seminggu atau dua minggu lagi sis😊moga ad berita gembira buat puan dan suami💕

5y ago

Amin

Seminggu lagi boleh try.