Period 2 hari

Assalamualaikum mummy" semua, saya nak tanya ada tak yg mcm sya, bersalin 15/1/23,pahtu berpntang 40hari,darah nifas dah hbs la kn, mai darah period pulak, period bulan 2,3 teratur 7hri tapi period bulan 4 datang 2 hari je, lepastu 7 hari ke depan sya bt Pregnen test, saja" lah kn sebab period 2 hari je, bile buat pregnant test naik 2 line, 3kli test naik 2line tapi pgi ni tdi sya test naik 1 line, cane tu sis, ada yg sama mcm sya tak, kongsi lh, pening dh ni mkir.. #ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

pregnancy test gne brand ape? tggu la smggu 2 lg repeat plak test tu.. klu sye, tggu next period.. tgk period ke x..

1y ago

cuba test pakai dipp&tell tengok☺️