First time

Assalam ...sya nk tnya Ada tak mommy kt sni pnh alami simptom payudra sakit 1bln lbih ,sakit pggang smpi punggung,kpla memusing,skit Gigi kdang² ..selepas 5hari check upt period mai 3hari ja tp darah X byk...sblum period sya check upt double line ..adkah nie faktor hormon ?#ingintahu #pleasehelp

First time
6 Balas

mcm simptom saya jugak msa mula prgnant, sebijik hdhee. awak buat masa ni jaga diri tau. Insyallah ada ni, lepas seminggu repeat lagi.Try masa air kencing pertama.

tahniah mom, ya mmg setiap ibu akan rasa simptom yg berbeza2 tp yg dialami oleh sis adalah simptom biasa..mmg disebabkan perubahan hormon

sama mcm sya mula pertama memang mcm tu 1 bulan sampai muntah kuning tak dapat kata lah

Sekarang ada check lagi? Positif lagi ke tak?

2y ago

Awak sama mcm sya, tpi sya tk repeat test lagi.. Ni sya test dpo8, sb ovulasi awal 5hari lepas kering period, harini dpo18, tkot nk test, sepatutnya period dh mai sb period akn dtg dpo12-dpo14.. Semoga ada rezeki sya la..

ni simptom biase..dont worry..and congrats☺

2y ago

Tq awak...

wslm...mommy u same like me🥰

2y ago

ya...hormon setiap org berbeza..tapi hormon u sama dgn sy🤣...so itu normal syg..🥰