selalu muntah2

hi semua nk tnya saya tengah preg 11weeks biasa ke muntah2 lepas makan em rasa macam tkda energy je setiap kali mkn je muntah blik , and ada tips apa2 tak untuk bg selera mkn tu ada ?

4 Balas

Mcm sy jugak laa sis, sy skrg 12mggu lebih , tp mmg mcm ni la.. Mkn muntah, perot lpar tp slera x ada, bila paksa mkn je muntah balik.. Sy pun binggung rasa nak buat mcm mna, dh mcm2 suami pancing slera sy, tp ttp xde slera pun tgok mkanan, mkn biskut chipsmore je yg x muntah..tp x kenyang pun😣

5y ago

betul2 , makan biskut mana lah kenyang , kdng2 saya jadi benci tengok makanan hahaha

Normal ni sis....

normal je sis..