Baby Kecil

Hi semua, nk tanya. Siapa pernah ada masalah "baby kecik" dlm kandungan? Hari ni scan 36w, last scan dgn Dr before bersalin. Tp Dr detact abdomen baby kecik, around 33w5d. Now estimate berat baby 2.4kg. Sepatutnye dah 2.5kg Dr kata. Cuma sbb air ketuban ok, saiz kepala ok. Bacaan AC je agak kurang. Before ni scan memg normally cantik je bacaan, sesuai dgn minggu. Dah nak dekat bersalin pulak tiba tiba jd lari sikit. Thank you

2 Balas

sy bersalin 31week..baby 1kg..Alhamdulilah skrg da 1 tahun..membesar dgn sihat