kena minum air gula lg..

Hi semua ,just nk share gundah di hati ..Masa trismister pertama aritu Saya dh minum air gula , alhamdullillah Saya lps ujian tu? .. Tp smlm doktor ckp kena minum air gula sekali lg Masa kandungan 24weeks ,Rasa nk pitam je ?.. dh dpt bayangkan rasanya kt tekak mcmana?.. Saya ckp kt doktor ,aritu dh minum kena minum lg ke doktor .. dia jwp mesti ,sbb u Ada sejarah lahir anak bsr .. Anak no.4 lah yg paling bsr antara anak² Saya yg lainnya .. scan anggaran 3kg lbh je ..sekali kluar 4kg?..tp syukur alhamdullillah,wlu pn yg no.4 ni bsr ,Saya lahirkan dia secara normal .. mmg di permudahkan sgt kelahiran kelahiran c tembam no.4 tu..

1 Balas

risaunyeee sebb saya pun kene minum air gula waktu awal2 tu.. sangkuttt 😭😭😭😭... minggu 24 kene minum lagi ke? saya ade lagi 3 minggu lah kalau macam tu 😭😭😭😭 .. good luck sis 💪💪💪

4y ago

Mula2 tu risau gak...yg penting bykkan mkn sayur dlm mknan kita insyaAllah sng kawal gula. Ahad ni (10/11/2019) sy nk kna buat BSP lg sbb (11/11/2019) 28w nk jumpa pakar O&G kat hospital.