Barang mandi baby newborn

Hi semua nak tnya tuk baby newborn product mandian apa yg sesuai ye?? Bole cadangkan tak? Jonthson’s baby ok ka? Or baby carrie?

5 Balas

Kak ipar saya suggest pureen, dia kata beli yng yougart punya head to toe tu. senang, tak yah nk syampoo asing dgn mandian,sekali je boleh. Tapi hri tu g rmh dia anak dia ada pakai jenama drypers head to toe , alahai punya la wangii, last2 saya beli untuk guna diri sndiri?