Barang mandi baby newborn

Hi semua nak tnya tuk baby newborn product mandian apa yg sesuai ye?? Bole cadangkan tak? Jonthson’s baby ok ka? Or baby carrie?

5 Balas

Yang mampu milik- Drypers, Carrie Junior, Johnsons Baby, Puree, Joielle, Anakku, baby carrie Harga mahal sikit tapi ok sikit- Bzu bzu, Tropika, Sebamed, Cetaphil Baby, aveeno, tasneem. Harga keras- Off spring, applecrumby, mustela, buds, chicco, Saya beli mustela travel pack bau avocado, dan full set applecrumby bau orange-mandarin. So far tak tahu lagi keberkesanaan nya, sebab ni first baby. So far saya suka kepada mustela. Utk harga middle saya prefer bzu bzu, and yang mampu milik drypers wangi (sebab ni daily mandian saya sekarang 🤪)

1y ago

Tq feedback sis

Kak ipar saya suggest pureen, dia kata beli yng yougart punya head to toe tu. senang, tak yah nk syampoo asing dgn mandian,sekali je boleh. Tapi hri tu g rmh dia anak dia ada pakai jenama drypers head to toe , alahai punya la wangii, last2 saya beli untuk guna diri sndiri😂

mana2 pun okay kalau sesuai dengan kulit baby. lain baby kan lain kesesuaiannya.

Drypers oat tu ok, wangi!

Anakku bau lembut je