Keputihan

Hi semua. Nak tanya pendapat ibu ibu yg berpengalaman. Kalau kita pregnant dlm masa yg sama kita keluar keputihan. Adakah perkara ni normal ? Atau ada effect apa apa pada kandungan ? Mohon pencerahan ye 😀

1 Balas

hye mommy..kalo trsa gtal..mommy bole amik ubt ye. .sma ada time c.up 2 mommy tnye nurse yg inchrge mommy 2. .nty dorg akn refer kk utk amik ubt. .ubt2 kra mcm antibiotik. .kalo x rwat nty effect bby. .take care mommy 🥰