keputihan

hi mommy..nak tanya,#35weeks preggy mmg pregnant keputihan selalu ade ke?selalu keluar?kadang2 dlm 1 hari kne tikar panty kerap..adakah tu normal kalau time kita pregnant ni..

4 Balas

Sama lah sya.. 2,3 Kali chek bawah untuk smple .. First2 kata normal pastu tak OK.. Nie pn tgh tunggu result mnggu dpn keputihan pnya. Skrng baru 27weeks

normal tp kalau byk jmpa doc. pernah baca, ade yg share ingatkan keputihan tp air ketuban.

5y ago

oh yeke...tq,tpi air ketuban putih jernih ye..

Sama laa kita. Keputihan warna putih pekat mcmtu

Normal kecuali gtl