Boleh ke pakai produk muka time mengandung ? Share kan pengalaman mummy mummy 🤗

Hi semua nak tanya kalau mengandung boleh ke pakai produk skincare ? Bila saya dapat tahu saya mengandung saya terus stop sebab ada yang kata tak boleh .

3 Balas

Boleh kalau takde mercury. Jangan pakai product timbang kilo

3y ago

Tabita ada mercury bb. Product yang ada mercury ni memang masa pakai kulit nampak elok, tapi once dah stop muka akan breakout teruk. Sebab tu sebelum pakai product kena search kkm dulu. Product yang mengandungi mercury memang bahaya untuk badan, macam2 effect boleh dapat.