Slow rising Beta Hcg, Any Success Story?

Hi semua. Nak tanya ada x sesape di sini yg hadapi slow rising beta Hcg tapi went on having succesful pregnancy? This i my Beta Hcg Results: 26/8 - 4888 28/8 - 6224 I'm around 5-6 weeks. No bleeding,cramp so far. Last Ultrasound last week shown a gestational sac. Now i'm Worried. Beta hcg korang macam mana?

4 Balas

hi semua.. maaf lambat reply. i went on to have succesfull pregnancy. skrg dah 21w. masa hari tu lambat naik sy banyakkan bedrest. bermalas2 an je sampai 16w pregnant. continue duphaston 2x daily. alhamdulillah skrg baby dah membesar dgn jayanya. so slow rising hcg pun x brmaksud kegagalan

10mo ago

maaf lambat reply. masa tu rendah dlm 6000 lepas dua hari bru 10000. sepatutnya lebih. tp baby sy sihat je cuma sy bersalin pramatang at 31w

Sis boleh tahu tak condition sis macamana? Sy pun hadapi benda yg sama. Very slow rising beta hcg.

doc ckp ape sis?selalunya bacaan hcg akan jadi double dlm 48 jam..

beta tu check darah kan.. tak pernah plak ade pengalaman tu