Slow rising beta hcg

Hi mommies! This is my very first baby. Is it normal having slow rising beta hcg. ? My reading was 1/10 - 1400 13/10 - 2000 Can you share your experience or confirm whether is it viable pregnancy or not? From ultrasound my gestational age is 5w5d. Please help me. Hopefully baby sihat membesar #firstbaby

1 Balas

normal sis.kalau dah naik 2000 its ok actually.lg pun bru 5w+..doktr ada bg tau kalau beta hcg naik slow awal preggy normal tapi kalau dah 8w+ mash slow naik kemungkinan kandungan ada masalah..semoga tak ada apa2 lah ya sis.fikir positif je.