Makan Duphaston

Hi semua.. nak tanya ada tak sesiapa sini makan duphaston pun bleeding dia tak stop? Saya makan dah duphaston untuk seminggu tapi macam takde perubahan sangat pun.. Ubat tu boleh dibeli kat farmasi tak? Sebab appointment doktor lambat lagi tapi ubat dah habis 😅#ingintahu #firstmom #pleasehelp Kalau ada tips kuatkan rahim pun boleh share jugak 🥰 sebab saya kerja and kerja saya memerlukan saya banyak berjalan kaki dan memandu 🥺

23 Balas

Saye pon makn duphaston tp sebab saye ade multiple fibriod, takde bleeding ape2

saya pun mkn.. pastu kerja ttap bleeding.. bila cuti rehat kt rumah baru ok..

pergi jumpa doktor

2y ago

Tu la ingat nak jumpa doktor sebab nak minta ubat tu lagi..